Losse kragen

De losse kraag is superpopulair. Maak daarom kennis met de kraagjes van La Collerette. Met een Collerette creëer jij in een handomdraai een feestelijke, zakelijke, edgy, sophisticated of classy look. Je kunt de kraagjes mixen & matchen met de aanwezige kleren in jouw kledingkast, zoals een sweater, cardigan, top of jurk.

Over La Collerette

La Collerette is een high fashion kraagjesmerk. De kragen zijn uitsluitend online verkrijgbaar, waardoor je de kragen niet op iedere straathoek tegenkomt. Kies je voor La Collerette, dan kies je voor exclusiviteit. In onze collectie vind je uiteenlopende kraagjes voor dames, zoals onze basic kraagjes, denim kraagjes, special kraagjes en master piece kraagjes. La Collerette Kids en de Mini Me-kragen zijn een exacte kopie van onze volwassenenlijn, want de kinderkraagjes zijn voorzien van dezelfde kwaliteit én stijl.

Eigenschappen van onze kraagjes

De kraagjes van La Collerette zijn beschikbaar in zeven verschillende boordmaten: vier maten voor dames en drie maten voor kinderen. Wil jij jouw maat berekenen, gebruik dan de handige Collerette size chart. Heb je de juiste maat gekozen, dan zul je veel draaggemak ervaren – dit komt door het prettige materiaal en de verstelbare bandjes aan de zijkanten. Hierdoor blijft de Collerette op de plek. Daarnaast zijn onze kraagjes lekker eco-friendly, want dankzij de het kleine formaat heb je met de kraag bijna geen was en strijk.

Shop jouw kraagje bij La Collerette

De mooiste en meest stijlvolle losse kragen bestel je bij La Collerette. Hier vind jij de meest prachtige kragen en collars, zoals dameskragen, kinderkragen en Mini Me-kragen. Kies jouw maatvoering en shop jouw nieuwe kraag. Binnen twee tot vijf werkdagen ontvang je jouw bestelling, zodat jij de show kunt stelen met jouw aankoop! Wil je vooraf meer informatie, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Got any questions?

Call us