Losse kraagjes

Geef jouw kleding een finishing touch met de losse kraagjes van La Collerette. De kraagjes kun je dragen onder een trui, vest, jurk of cardigan, waardoor deze een exclusieve en nette uitstraling verkrijgt. Bekijk nú onze webshop: er is altijd een Collerette die perfect bij jouw stijl past. 

Webshop met dameskragen en kinderkragen

La Collerette is een high fashion kraagjesmerk dat alleen online verkrijgbaar is. In onze collectie vind je uiteenlopende kraagjes voor dames, zoals onze basic kraagjes, denim kraagjes, special kraagjes en master piece kraagjes. La Collerette Kids is een exacte kopie van onze volwassenenlijn, want de kinderkraagjes zijn voorzien van dezelfde kwaliteit én stijl. En helemaal handig zijn onze Mini Me-kragen: een set bestaande uit dezelfde kraag voor moeder en dochter. Stylish & cute.

Specs van de kraagjes

De kraagjes van La Collerette beschikken over zeer overtuigende specificaties. Zo hebben de kraagjes een zeer goed draaggemak, onder andere door het gekozen materiaal én de handige verstelbandjes. De kragen zijn beschikbaar in maar liefst zeven maten: vier volwassen boordmaten en drie kindermaten. Daarnaast zijn kraagjes zeer eenvoudig in onderhoud. Door het handzame formaat neemt de Collerette nauwelijks ruimte in de was in. Ook het glad strijken is binnen no time gebeurd.

Webshop met losse collars

Wil jij een los kraagje bemachtigen, zodat jij in een handomdraai jouw outfit van een upgrade voorziet? Haast je naar de webshop van La Collerette en kies de collar van jouw keuze! Uiteraard kun je eerst ook inspiratie opdoen en zien hoe je met een kraagje jouw outfit omdraait in een feestelijke, zakelijke, edgy, sophisticated of classy look. Wil je meer informatie, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Assortiment

Got any questions?

Call us