Los rond kraagje

Je ziet ze volop in het straatbeeld verschijnen: de losse kraagjes die je eenvoudig onder je kleding draagt. Hierdoor piept het kraagje boven je trui of jurk uit. Simple as that. Moet jij à la minute een los rond kraagje hebben, haast je dan naar de webshop van La Collerette en laat je verrassen.

Kraagjesmerk van Nederland

La Collerette is hét kraagjesmerk van Nederland. La Collerette betekent vrij vertaald kraag en is afkomstig uit de Franse Renaissance. Een Collerette balanceert tussen kledingstuk en sieraad en is een echte must have voor iedere fashion lover. Draag jij bijvoorbeeld een basis jurkje, sportieve trui of kleurrijk shirt, dan maak jij jouw look compleet met een collar van La Collerette. Wij zijn een premium modelabel dat exclusief online verkrijgbaar is.

Collectie met losse kraagjes

In de collectie van La Collerette vind je een verscheidenheid aan kraagjes voor dames en kids, en – helemaal mooi – deze collectie wordt continu uitgebreid. Zo hebben wij voor vrouwen basic kraagjes, denim kraagjes van spijkerstof, special kraagjes met bijzondere prints en applicaties. Onze grote trots zijn de master pieces: dit zijn uitzonderlijke kragen met een statement. En wil jij met jouw dochter een matchende look creëren, dan kun je jouw hart ophalen met onze Mini Me’s. Deze set met twee kraagjes bestaat uit een volwassen model en een junior kinderkraagje.

Bezoek onze webshop

Wil jij jouw garderobe aanvullen met een los rond kraagje? Haast je naar de webshop van La Collerette en bekijk onze dameskragen, kinderkragen en Mini Me-kragen. Hier vind jij de meest prachtige kragen en collars, beschikbaar in diverse stijlen, kleuren en voorzien van applicaties. Kies jouw maatvoering en shop jouw nieuwe kraag. Wil je meer informatie, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Got any questions?

Call us