Los kraagje wit

Ben jij naarstig op zoek naar een los kraagje met witte kleur, dan kun je je hart ophalen bij La Collerette, de kraagjeswebshop van Nederland. Een kraagje van La Collerette is een must-have item voor iedere kledingkast. Net zoals goede jeans, sneakers en een little black dress is je garderobe pas compleet met een Collerette.

Witte kraagjes voor dames en kinderen

In het assortiment van La Collerette vind je een verscheidenheid aan witte kragen voor vrouwen en kids, zoals basic kragen met een ronde of rechte kraag. Ook hebben wij witte kragen met bijzondere afwerkingen en applicaties, zoals ruches, gekleurde stiksels, bite marks en meer. Naast witte kragen kun je uiteraard ook kiezen voor kraagjes in zwarte of grijze kleur, denimtint en gekleurde print.

Eigenschappen van de kragen

De kraagjes van La Collerette beschikken over zeer overtuigende specs. Zo zijn de kragen beschikbaar in maar liefst zeven boordmaten: vier maten voor volwassenen en drie maten voor kids. Wil jij jouw maat berekenen, gebruik dan de handige Collerette size chart. Daarnaast hebben de kragen een zeer prettig draaggemak, onder andere door het gebruikte materiaal en de verstelbare bandjes. De verstelbandjes op de goed uitgekozen plek aan de zijkant van je Collerette maken 'm perfect passend.

Shop jouw collar bij La Collerette

Op zoek naar een wit los kraagje die je kunt combineren met tal van kledingstukken? Haast je naar de webshop van La Collerette en kies de collar van jouw keuze. Uiteraard kun je eerst ook inspiratie opdoen en zien hoe je met een kraagje jouw outfit omdraait in een feestelijke, zakelijke, edgy, sophisticated of classy look. Meer weten over een kraagje van La Collerette of over het bestelproces? Aarzel niet en neem contact op.

Got any questions?

Call us