La Collerette losse kraagjes

Heb jij gehoord van de losse kraagjes van La Collerette? La Collerette is een premium online modelabel dat enkel online verkrijgbaar is. Met een kraagje van La Collerette spice jij iedere outfit op, of jouw look nu feestelijk, zakelijk, edgy, sophisticated of ingetogen classy is!

Kraagjesmerk van Nederland

La Collerette is hét kraagjesmerk van Nederland. La Collerette betekent vrij vertaald kraag en is afkomstig uit de Franse Renaissance. Een Collerette balanceert tussen kledingstuk en sieraad en is een echte must have voor iedere fashion lover. Het kragenmerk richt zich op luxe basiskragen en kragen met een duidelijk statement als uitgesproken masterpieces van de collectie. Wij hebben een sterke collectie die continu wordt aangevuld met vernieuwende ontwerpen én designs.

Kraagjes voor dames en kinderen

Zoek jij voor jezelf óf voor je dochter een leuke kraag, kies dan voor La Collerette. In onze collectie vind je een verscheidenheid aan kraagjes voor dames en kids en deze collectie wordt steeds aangevuld met nieuwe aanwinsten. Voor vrouwen hebben wij basic kraagjes, denim kraagjes van spijkerstof en special kraagjes en master piece kraagjes met bijzondere prints en applicaties. Naast onze kinderkraagjes kun je bij La Collerette ook kiezen voor de Mini Me-kraagjes, zodat jij met jouw dochter een matchende look hebt.

Upgrade jouw look met een kraagje

Ben jij naarstig op zoek naar een los kraagje dat je eenvoudig en snel onder jouw kleding aantrekt, zodat jij jouw gehele look oppept? Bezoek vandaag nog de webshop van La Collerette, selecteer het kraagje van jouw keuze en kies de juiste maat. Hierbij kun je gebruikmaken van de handige Collerette size chart. Je bestelling ontvang je binnen twee tot vijf werkdagen in huis. Simple as that. Meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Got any questions?

Call us