Cosmetic Pink Kraagje

Artikelnummer: LCA.1000.43.CPCP

Gemaakt van luxe stof met La Collerette's typerende klassiek smalle kraag. Te dragen onder tops, cardigans, sweaters en jurkjes. 

Beste fitting: verstel de bandjes aan beide zijdes van de Collerette op dezelfde afstand zodat je mock-shirt altijd mooi op zijn plaats blijft zitten.

Maat: 1 (S) , 2, (M)  en 3 (L) I Care: was op 30 °

€ 45,- € 15,95
(je bespaart 65%)
Maat
Maattabel

Size & Fitting

Bij La Collerette vinden we het belangrijk dat jouw Collerette goed zit. Daarom hebben we veel aandacht geschonken aan de pasvorm van onze kragen. Maar een goede pasvorm is niets als je vervolgens niet de juiste maat kunt vinden. One size fits nobody, en daarom zijn onze kragen verkrijgbaar in vier volwassen boordmaten en drie kindermaten.

Mondmaskers van La Collerette

Washing & Care

Lees onze wastips om jouw Collerette in de perfecte conditie te houden:

Tip 1.
Was jouw Collerette met gelijke kleuren en materialen. Was je witte La Collerette kraag op 30 °C met een laag toerental.

Tip 2.
Denk aan het milieu en was op 30 °C . Door op een lagere temperatuur te wassen bespaar je energie, wat beter is voor het milieu.

Tip 3.
Gebruik het juiste wasmiddel. Wasmiddel voor bijvoorbeeld witte was bevat zuurstofbleekmiddel en is daarom bijvoorbeeld niet geschikt voor onze denim kragen. Gebruik dus altijd het wasmiddel dat geschikt is voor de kleur en materialen van jouw Collerette.

Voor al onze special en masterpieces kragen adviseren wij ‘dry clean only’ en het binnenstebuiten strijken. Toch zelf wassen? Gebruik dan in ieder geval een fijn- of handwaswasprogramma op een koude temperatuur (15 °C of 20 °C) én was jouw Collerette in een speciaal wasnetje.

Onderhoudsarm & strijkvrij
Een kraagje van La Collerette is eenvoudig in onderhoud. Door zijn kleine handzame formaat neemt de Collerette nauwelijks ruimte in de was in. Ook het glad strijken is binnen no time gebeurd. Kortom, bijna geen was en strijk, lekker makkelijk en ook nog eens eco-friendly!

Got any questions?

Call us