Disclaimer La Collerette

Hoewel aan alle pagina's van de website van La Collerette de grootst mogelijke zorg is geschonken, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd of niet langer correct zijn. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. La Collerette aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.
 

Links naar derden

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van La Collerette, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. La Collerette is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites óf voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.
 

Auteursrecht

La Collerette bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van La Collerette wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van La Collerette. Het gebruik van het logo van La Collerette is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van La Collerette.
 

Bescherming persoonsgegevens

La Collerette hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan La Collerette wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie of bestellingen te ontvangen, worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de desbetreffende aanvraag. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen over de disclaimer of de website van La Collerette verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.
 

Got any questions?

Call us