Blouse kraagje

Ben jij à la minute op zoek naar een prachtige blouse kraag, breng dan een bezoek aan de webshop van La Collerette en laat je verrassen door al het moois. Er is altijd een Collerette die perfect bij jouw stijl past. Let wel: de kraagjes zijn niet voor kuise dames, want met een La Collerette spice je jouw outfit juist op.

Kraagjes voor dames

La Collerette is een high fashion kraagjesmerk dat alleen online verkrijgbaar is. In onze collectie hebben wij een verscheidenheid aan kraagjes voor dames, zoals basic kraagjes, denim kraagjes, special kraagjes en master piece kraagjes. Zoals de namen doen vermoeden, zijn de basic kraagjes effen gekleurd in wit en zwart en de denim kraagjes voorzien van hoogwaardige spijkerstof. Zo anders zijn de special kraagjes en de master pieces: deze kragen zijn versierd met bijzondere afwerkingen en stiksels en met opvallende applicaties als ruches en strikken.

Kinderkragen en Mini Me-kragen

Een kraagje voor jouw dochter, kleindochter, nichtje of buurmeisje? Kinderen kun je hullen in een La Collerette Kids of in een La Collerette Mini Me. De kinderkragen zijn beschikbaar in verschillende boordmaten, geschikt voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar oud. Jouw mini fashionista kun jij kleden in een wit of zwart blouse kraagje, maar ook in een collar van denim of voorzien van een bijzondere print of applicatie. En helemaal handig: wil jij dezelfde look creëren voor jou en je dochter, dan kies je voor onze Mini Me-kragen.

Webshop met blouse kraagjes

Shop jouw blouse kraagje bij La Collerette, dé kraagjesspecialist van Nederland. In ons assortiment vind je collars in uiteenlopende stijlen, kleuren én vormen. Kies het kraagje van jouw keuze, selecteer jouw maat en bestel. Binnen twee tot vijf werkdagen heb jij jouw kraagje in huis. Simple as that! Wil jij vooraf meer weten, dan kun je uiteraard contact opnemen met onze medewerkers.

Got any questions?

Call us