The ultimate gift: een kraagje van La Collerette

Is jouw vriendin, moeder of zus jarig en zoek je stad en land af voor het perfecte cadeau? Newsflash: voor het ideale presentje hoef je het huis niet uit! In de webshop van La Collerette bestel je eenvoudig en snel een giftcard. Zo, die is in the pocket!


Heb je binnenkort een verjaardag en wil je de birthday girl verrassen met een perfect cadeau? Of wil je een vriendin een hart onder de riem steken, bijvoorbeeld omdat ze liefdesverdriet heeft of ze binnenkort bij haar nieuwe baan begint? Wat de aanleiding ook is: geef een fashionable cadeau. Dit valt áltijd in de smaak!

La Collerette: het perfecte cadeau
Met een kraagje van La Collerette geef jij het perfecte cadeau. Een Collerette voegt iets toe aan iedere look – of die nu feestelijk, zakelijk, uitbundig of ingetogen classy is. Onze mock shirts zijn eenvoudig te combineren en zorgen voor de finishing touch van jouw sweater, capuchontrui, shirt, T-shirt of top.


Ontdek de Collerette giftcard
Welk kraagje geef je cadeau? Ga je voor een collar met de ruffle kraagje, een denimkraagje of kies je voor een item met sierlijke bow? Onze kraagjes worden feestelijk ingepakt in een stijlvolle cadeauverpakking. Wil je de ontvanger zelf een Collerette laten uitzoeken, kies dan voor de Collerette giftcard! De cadeaukaarten zijn beschikbaar met een waarde van € 10, € 25 of € 50.


Met enkele muisklikken besteld
Selecteer de gewenste waarde en geef aan welke opdruk je op de kaart wil hebben. Je kan kiezen uit ‘Happy birthday’, ‘With love’, ‘Gift’, ‘La Collerette’ en ‘Merry Christmas’. Met enkele muisklikken bestel je de giftcard van jouw keuze en na enkele ogenblikken ontvang je de giftcard in jouw mailbox. Simple as that!
 

Terug omhoog

Got any questions?

Call us