Green Vlisco Collar

La Collerette brengt ode aan 170 jarig Vlisco

We vieren de start van ons nieuwe label met een ode het Nederlandse Vlisco; de wereldberoemde exclusieve stoffenproducent die dit jaar zijn 170e verjaardag viert. Dit doen we met twee special edition kragen die volledig vervaardigd zijn van Vlisco stof;de eerste is inmiddels beschikbaar: Green Vlisco Kraag. De vaak als kunst bestempelde Vlisco patronen komen door de speciale waxtechniek betoverend mooi tot leven. Niet zo gek dus dat sterren als Beyoncé net zo dol zijn op de stoffen als wij.

Kleurrijke Vlisco kraag

In eigen land is de producent van wax stoffen relatief onbekend, maar in Afrika heeft Vlisco in ruim honderd jaar tijd een bijzondere positie opgebouwd. Daar worden de kleurrijke lappen van Nederlandse makelij als cultureel erfgoed beschouwd. Vooral in West- en Centraal Afrika zijn Vlisco-stoffen een statussymbool en wordt er veel geld aan gespendeerd. En nu zijn deze felbegeerde stoffen dus ook beschikbaar als Collerette kraag!

Wegens ongekend succes, zullen we snel een nog een dubbele kraag in een unieke Vlisco stof uitbrengen. Meld je hier aan om op de hoogte te blijven.

 

Terug omhoog

Got any questions?

Call us