It's time to buy some presents

Op zoek naar cadeautje's voor de feestdagen voor jouw: Moeder, dochter, vriendin, schoonmoeder of tante?

Zoek dan niet verder!
Neem een kijkje hieronder voor de perfecte cadeautips van La Collerette.

Ontdek de Basics van La Collerette
Van een simpel wit kraagje met of zonder Bow , tot een prachtig gekleurde kraag. In deze collectie zit er altijd een kraagje tussen voor iedereen. Is diegenen waar jij een tof kraagje voor wilt aanschaffen nu niet van de felle kleuren ? Kies dan voor een simpel wit of zwart kraagje. Om de oufit dan toch nog iets extra's te geven, is het super leuk om hierbij een Bow te bestellen!

De Specials van La Collerette
Is het perfecte cadeau volgens jou nu geen simpel kraagje, maar zoek je juist een kraagje die wat specialer is dan dat? Kies dan voor een kraagje uit de Specials Collectie. In deze collectie zijn verschillende kraagjes te vinden die net even iets meer hebben dan de kraagjes uit de basics collectie. In de Specials Collectie zijn er kraagjes verkrijgbaar met een leuke Ruffle, een prachtige Bow en een leuk printje.

Zo is er een leopard Bow Collar, dit is een te gekke Collar met een panter print en een Bow. De Duchess Ruffle Collar, een perfect wit kraagje met een ruffle en een parelknoop als sluiting aan de bovenkant. En er is een prachtige Blue Heron Collar, een lichtblauw / wit kraagje met een ruffle.
Benieuwd naar nog meer Specials? Neem dan een kijkje op de site!

De Limited Edition Collectie
Sinds kort heeft La Collerette ook een Limited Editon Collectie. Deze kraagjes zijn té leuk voor de feestdagen. De perfecte finishing touch voor een outfit. In deze collectie is van alles te vinden. De perfecte rode kraag, de little white kraag met strikjes, een denim kraagje met sparkling en nog een aantal speciale Collars. Deze kraagjes hebben net even iets meer dan de 'normale' kraagjes van La Collerette. Een perfect cadeau dus voor de feestdagen!

Ontdek de Collerette giftcard
Welk kraagje geef je cadeau? Ga je voor een collar met de ruffle kraagje, een denimkraagje of kies je voor een item met sierlijke bow? Te veel keuze om het perfecte cadeau te kunnen geven? Kies dan voor de Collerette Giftcard! Zodat ze zelf de perfecte kraag kunnen uitkiezen.
De cadeaukaarten zijn beschikbaar met een waarde van € 10, € 25 of € 50.

 

Terug omhoog

Got any questions?

Call us