Met het losse Off white &Pearl button kraagje zie jij er deze pasen op je “parel-best” uit

Pasen draait om veel meer dan alleen die heerlijke chocolade eitjes, op fashion front is Pasen hét moment om de lente te omarmen met pasteltinten, bloemenprints en zoete accessoires.

Of je nu bij je schoonouders aanschuift of met vriendinnen aan de highwine paasbrunch gaat, dit jaar zie je er zeker op je paasbest uit. La Collerette onthoudt je dit jaar van de suikerconsumptie en heeft iets veel beters voor in je rieten mandje. Iets wat niet alleen met Pasen een hit is maar ook de rest van de heerlijke lentedagen die we voor de boeg hebben...

Off White & Pearl Button kraagje

Om je alvast te inspireren hebben we een shiny easterlook voor je gecreëerd. Zodat jij deze Pasen tranformeert in de ‘Easter Girl with the pearl’!

Shop hier ons Off White & Pearl Button kraagje zodat jij er deze Pasen op je parel best uitziet!

Twinning is winning

Wil jij samen met je mini tranforemeren in de easter girls with pearls dan kan dat ook! Het off white & pearl button is ook verkrijgbaar in 3 kindermaten. Zodat jij een te gekke matchende paas-outfit voor jou en je mini kan creëren.

Paasbest...

Op je Paasbest betekent letterlijk je in het nieuw steken. Met Pasen was het tijd voor "nieuwe kleren", "Er zat ook een praktische gedachte achter. Het begin van de lente is een logisch moment voor iets nieuws."

Het idee is van ouds her om ruimte te creëren tijdens de grote lente schoonmaak.

Hoe heerlijk is het gevoel als je kast uitgemest is en je keurige afgeslankte stapeltjes kleren (liefst gewassen en op kleur gesorteerd) overhoudt in je schoon gepoetste kledingkast. Wat een ruimte ontstaat er dan! En hoe fijn om dan eens te zien welke items nu een mooie en werkelijke aanvulling op je huidige garderobe kunnen vormen....

Neem daarom snel een kijkje in onze webshop voor een los kraagje waar je nog heel lang plezier van gaat hebben. Bijvoorbeeld met La Collerette's Little White Kraagje. Onbetwist een klassieke aanvulling op je garderobe.

Happy Easter to all of you!

Terug omhoog

Got any questions?

Call us