LOVE IS IN THE AIR

It’s almost Valentine... Omdat Valentijnsdag bij uitstek de dag is om je geliefde extra te verwennen introduceren wij de Love Letter Collar. Dus voor het leukste Valentijnscadeau hoef je niet langer te zoeken. Verklaar dit jaar de liefde aan jouw Valentijn met deze draagbare love letter.

Love letter kraagje

De Love Letter Collar is voorzien van een mooi subtiel hartjes knoopje en de kraagpunt wordt voorzien met door jou uitgekozen initialen letterpins. Zo laat je jouw geheime liefde - of je partner - weten dat diegene héél bijzonder voor je is.

De kraag wordt verpakt in een mooi chique doosje dat door de brievenbus past. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om dit brievenbuspakketje anoniem te versturen maar het mag uiteraard ook met afzender op het kaartje. Kies je voor de anonieme optie dan geven wij uiteraard ook de garantie dat dit totaal anoniem gebeurd. Op het kaartje bij het kraagje moet natuurlijk nog wel een mooi liefdesgedicht om jouw liefde te verklaren!

Schuilt er in jou geen romantische dichter, don’t worry! Wij hebben met liefde wat korte liefdesqoutes voor je opgesteld ter inspiratie.

For today or tomorrow, be mine, forever and ever and ever
♡ F*** Valentine's Day
♡ I love you every single day!
♡ You make my heart smile!
♡ Your smile sets my heart on fire
♡ I have a question will you be my valentine
♡ You give me the kind of feeling people write novels about
♡ Face it darling yo’re stuck with me forever ;)

Show your love...Ben je bang dat jouw Valentijn dit bericht niet oppikt. Dan hebben wij nog een kleine tip. Bestel dit originele losse kraagje zelf en verklaar jouw liefde door het kraagje te dragen tijdens een romantish dinertje.

Heb je geen Valentijn? Geen paniek. Het kraagje is sowieso ook leuk om te dragen met je eigen initialen.

Happy Valentines day to all of you!

losse-kraagjes-la-collerette.jpg

Terug omhoog

Got any questions?

Call us