Losse kraagjes

Maak kennis met La Collerette. De Parisienne look in een handomdraai.

La Collerette betekent vrij vertaald: kraag. Een Collerette balanceert tussen kledingstuk en sieraad. De naam komt uit de Franse Renaissance, een 'bon ton' musthave om makkelijk en snel je eigen kleding garderobe te verfraaien. La Collerette voegt iets toe aan elke look of die nu edgy, zakelijk, uitbundig, of ingetogen classy is.

Losse kraagjes

Een kraagje van La Collerette is een must-have item voor iedere kledingkast, net zo als goede jeans, sneakers, en een little black dress is je garderobe pas compleet met een La Collerette.

De visie achter La Collerette was vanaf het begin al duidelijk. De focus ligt op luxe basis kragen en daarnaast kragen met een duidelijk statement als uitgesproken masterpieces van de collectie.

La Collerette start met een sterke dames en kinder-collectie en zal telkens worden aangevuld met nieuwe ontwerpen. Om zo uit te groeien tot het ultieme kragen alfabet.

De kraagjes worden in Europa geproduceerd en de specials zijn deels met de hand vervaardigd. La Collerette is een exclusief premium online mode label en dus ook alleen online verkrijgbaar. Ons streven? Jou het perfecte kraagje laten vinden!

Er is altijd een altijd een Collerette die perfect bij jouw stijl past. Maak kennis met onze luxe basis kragen en exclusieve masterpieces. Ontdek hier onze collectie > 

kraagjes-la-collerette.jpg

Terug omhoog

Got any questions?

Call us