De trend van het najaar: Victoriaanse kragen

DE TREND DIE HET NAJAAR REGEERT, IS EEN WARE HALSZAAK! DE VICTORIAANSE KRAGEN.

Instant klassiekers uit de 18e eeuw voor fall/winter 17/18

La Collerette is verslaafd aan de schoonheid van de Victoriaanse kraag.

Het heeft iets magisch, je voelt je vorstelijk, je houdt je kin al automatisch iets hoger, en je straalt de charisma uit die hoorde bij deze tijd. De Victoriaanse stijl verscheen voor het eerst in het Koninkrijk van Queen Victoria en veroverde rond 1880 Europa. De Victoriaanse kragen leggen de nadruk op de schoonheid van de hals. En deze Halszaak willen we jullie niet ontnemen.

5.jpg

In de 18e eeuw waren ze hun tijd in stijl al ver vooruit. De stevige en vakkundige geplooide kragen van hoogwaardig batist, staken schril af tegen het vaak diepzwarte fluweel dat werd gedragen door de rijke elite. Maar nu zijn ze bereikbaar voor iedereen dankzij twee nieuwe ‘Victorian statement’ collars van La Collerette.

Ondanks dat deze periode bekend staat om zijn vroomheid en de hooggesloten blouses en jurken: zijn de Victoriaanse kragen mysterieus, sexy en stralen ze macht uit.

Hiermee creëer je een look die waardigheid, wijsheid, macht en verborgen rijkdom uitstraalt.

Dat de Victoriaanse looks een trend van het fashion seizoen fall/winter 17/18 zijn zie je ook terug in de collectie van de toonaangevende modelables zoals Gucci, Chanel, Dolce & Gabanna, Valentino en Miu Miu.

De zwarte en witte plissé Victoriaanse La Collerette kragen zijn tweezijdig te dragen. Uitbundig met drielaags plissé kant of meer basic met 1 enkel kant randje. Deze nieuwe musthaves zijn gemaakt van eerlijke stoffen en deels met de hand vervaardigd in Nederland. De kragen zijn in beperkete oplage verkrijgbaar.

Onze Victorian Secrets shop je hier -> 

 

Terug omhoog

Got any questions?

Call us