Over La Collerette

La Collerette betekent vrij vertaald kraagje en is afkomstig uit de Franse Renaissance. Een Collerette balanceert tussen kledingstuk en sieraad: het is een ‘bon ton’-must have om gemakkelijk en snel je kledingstuk mee te verfraaien. La Collerette voegt iets toe aan iedere look – of die nu feestelijk, zakelijk, edgy, sophisticated of ingetogen classy is!

Luxe basiskragen en kragen met een statement

De visie achter La Collerette is vanaf het begin duidelijk. De focus ligt op luxe basiskragen en kragen met een duidelijk statement als uitgesproken masterpieces van de collectie. La Collerette start met een sterke collectie die het hele jaar door aangevuld wordt met nieuwe ontwerpen en designs. Om zo uit te groeien tot het ultieme kragen-alfabet.

Exclusief online verkrijgbaar

De kraagjes worden in Europa geproduceerd en de specials zijn deels met de hand vervaardigd. La Collerette is een premium modelabel dat alleen online te verkrijgen is. Ons streven? Jou het perfecte kraagje laten vinden!

Founders

La Collerette is opgericht door onderneemster Noëlle van Balen en designers Tineke & Marieke Willems. Bij deze tweelingzussen zit design in het bloed. Na het afronden van de Design Academy Eindhoven startten zij in 2005 Designstudio Tweelink, waarmee ze succesvolle (inter)nationale interieur projecten realiseerden. 

“Tijdens onze Tweelink jaren begon het steeds vaker te kriebelen om ons concept en design denken ook in de modewereld toe te passen. Noëlle deelde de droom van een eigen modelabel met ons en door onze krachten te bundelen voegden we de daad bij het woord.”

De kracht van La Collerette zit in de drie eenheid die de dames samen vormen. Noëlle met haar klassieke en zakelijke invloed. Marieke met haar gevoel voor stijl en haar passie voor high end fashion. En Tineke met haar no-nonsense manier van aanpakken en gezonde portie hipness uit Amsterdam-Oost.

Got any questions?

Call us